SENTIT ACTE D’HOMENATGE PER COMMEMORAR EL 79È ANIVERSARI DE L’AFUSELLAMENT DEL PRESIDENT COMPANYS AL TARRÒS

L’Hble. Sra. Mariàngela Villalonga, Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ha presidit aquesta tarda l’acte al monument del president màrtir que ha estat organitzat entre la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal de l’Urgell i l’Ajuntament de Tornabous.

L’acte ha estat marcat per la recent publicació de la sentència contra els presos i preses polítics que suposa una vulneració dels drets polítics individuals de les persones condemnades i una retallada dels drets i llibertats col·lectives. Avui, 79 anys després, hem pogut tornar a constatar que les forces polítiques de l’Estat són incapaces de fer ús del diàleg com a instrument de resolució del conflicte.

Per la seva banda, en el torn de parlaments, el president Comarcal ha destacat el paral·lelisme històric que estem vivint i que ens confirma que el poble no defalleix i malgrat que la lluita serà llarga, cap presó podrà sotmetre la voluntat d’un poble.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració