TEATRE EN ANGLÈS PER A L’ALUMNAT DE 6È DE PRIMÀRIA DE LA COMARCA DE L’ URGELL, AMB L’ OBRA DE TEATRE JEKYLL AND HYDE
El Consell Comarcal de l’ Urgell junt amb el Servei Educatiu de l’ Urgell, i dins del XXè Programa Comarcal de Suport a l’ Educació, han programat per avui 26 de febrer, dues sessions de l’ obra de teatre en anglès, JekyllandHyde, per als alumnes de 6è de Primària de la Comarca de l’ Urgell, a càrrec de la companyia JumpingDucks.

Es tracta de la versió musical del clàssic d’ intriga de Robert Louis Stevenson amb cançons plenes de misteri i personatges extravagants on es parlarà de l’existència del bé i del mal, de la sinceritat i de les falses aparences.

Es duran a terme dues sessions una a les 10.30 i l’altra a les 15.15 h a les quals hi assistiran un total de 537 alumnes i 46 professors.  Vuit autocars són els que s’utilitzaran per desplaçar gratuïtament els alumnes de la comarca fins al Teatre Ateneu  de Tàrrega.  El Consell Comarcal es fa càrrec del cost de les dues sessions de teatre i del desplaçament dels autocars.

 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració