“URGELL LILA” NOU PROJECTE DEL SERVEI DE JOVENTUT DEL CONSELL COMARCAL DE L’URGELL

Des del Servei de Joventut del Consell Comarcal de l’Urgell s’ha dut a terme un projecte per abordar la temàtica de les agressions sexistes en entorns d’oci conjuntament amb joves de diferents municipis de l’Urgell.

Aquest projecte neix a l’assemblea jove que es va fer a la Festa Jove de l’Urgell de l’any passat a Maldà, on el President del Consell, Alcaldes i regidors/es assistents es van comprometre a tirar-ho endavant.

S’ha creat un “Punt Lila” comarcal que hem anomenat “Urgell Lila” perquè es pugui anar passant a les diferents festes majors de cada municipi, iniciant el projecte en la 5a Festa Jove de l’Urgell aquest proper dissabte dia 6 de juliol a Sant Martí de Maldà.

També hem rebut el suport de la Direcció General de Joventut, amb la formació i assessorament a la tècnica de joventut amb el projecte “3 VOLTES”. Els joves de la comarca també han rebut formació per poder estar al punt lila.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració