XXXVI FESTA DELS TRES TOMBS D’ ANGLESOLA

Un any més Anglesola ha celebrat la tradicional festa dels Tres Tombs i aquest any la Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Budó, ha presidit la tradicional desfilada amb la Calessa Presidencial, acompanyada de l’Alcaldessa d’Anglesola, Carme Miró, el president de l’Associació Sant Antoni, Josep Fabregat i el President del Consell Comarcal de l’Urgell, Salvador Bonjoch. Abans però, ha visitat l’ajuntament on ha signat el llibre d’honor.

La festa, declarada d’interès comarcal, aplega milers de persones durant el cap de setmana i la desfilada d’avui, ha comptat amb la participació de més d’un centenar de cavalleries i 86 carros.

Tot seguit, ha tingut lloc el tradicional dinar de germanor organitzat per la Societat de Caçadors amb la participació de més de 350 persones, al qual hi ha assistit la Presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa M. Perelló.

Un ambient festiu i familiar que ha fet un any més, que la festa dels Tres Tombs d’Anglesola, hagi sigut tot un èxit.

Des del Consell Comarcal de l’Urgell felicitem els organitzadors, voluntaris i totes aquelles persones, que d’una manera o altra hi han participat, per l’èxit d’aquesta edició.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració