L’ús de lleixiu és un mètode fàcil, però s’ha de fer servir de manera adequada, cal fer servir
lleixiu “APTE PER A LA DESINFECCIÓ DE L’AIGUA DE BEGUDA”.

La quantitat que s’ha d’afegir és d’1,5 ml per litre d’aigua o bé una cullereta de postres

Procediment:

  1. Netegeu els vegetals sota el raig d’aigua.
  2. Ompliu amb aigua el recipient on desinfectareu les verdures i afegiu-hi el lleixiu que necessiteu
  3. Submergiu les fruites i els vegetals a desinfectar.
  4. Espereu com a màxim 5 minuts.
  5. Traieu les fruites i verdures i esbandiu-les amb aigua corrent.

#urgell #salut #alimentacio #MésFruitesiVerdures #AIFiV2021


 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Configuració