AUDITORIES HIGIENICOSANITÀRIES A 7 MENJADORS ESCOLARS DE L’ URGELL
 Els propers mesos el Consell Comarcal de l’Urgell durà a terme auditories higienicosanitàries  a diferents escoles i instituts de la comarca de l’Urgell  amb servei de menjador amb l’objectiu de millorar-ne la qualitat. Aquest serà el catorzè any que el Consell  contracta aquest tipus de servei.
 
Aquestes auditories aniran a càrrec d’una empresa de laboratoris especialitzada en alimentació, que desplaçarà els seus tècnics sense previ avís a 7 centres escollits de la comarca de l’ Urgell  que disposin de menjador escolar. Els cursos vinents es farà a la resta de centres que han quedat pendents.
 
Es durà a terme un control higiènic i sanitari per garantir que els usuaris, en aquest cas els alumnes, tinguin una total seguretat de la qualitat dels menjars que se serveixen en l’espai de menjador escolar. Aquest control també inclou la recollida de mostres d'aliments i utillatge o superfície. 
 
Al final, es farà arribar als centres un informe amb les mesures correctores que es proposen per tal de garantir un òptim servei al menjador escolar.
 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració