• Xarxa per l’Ocupació de l’Urgell
  • Entitats
  • Butlletins d’ofertes
 • Suport a la recerca de feina i orientació laboral
 • Prospecció d’empreses per a la inserció laboral
  • Programa UBICAT
  • Referent d’Ocupació Juvenil
 • Projectes de foment de l'ocupació 
 • El Consell Comarcal de l’Urgell du a terme programes de foment de l'ocupació que tenen per objecte treballar per a la millora de l'ocupabilitat de les persones participants
  • Enfeina’t
  • Treball i Formació
   • En el programa Treball i Formació és desenvolupen projectes de millora de l’ocupabilitat de persones treballadores en situació d’atur, amb dificultat d’accés al mercat laboral, per mitjà d’accions d’experiència laboral i d’accions formatives i si escau, accions de coordinació i suport. 

    El programa compta amb vàries línies d'actuació dirigides a persones amb diferents característiques, que es van definint en cada convocatòria depenent del perfil dels col·lectius que presenten majors dificultats per a l’ocupació segons les dades estadístiques. Dins de cada línia es subvencionen contractacions laborals de 6 o 12 mesos a temps complet. 

    Les línies d'actuació més habituals són:

    - Línia PANP: persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi.
    - Línia PRGC: persones inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), beneficiàries de la renda garantida de ciutadania (RGC).
    - Línia DONA: Dones en situació d’atur víctimes de violència de gènere o bé en situació d’atur de molt llarga durada no perceptores de prestació per desocupació o subsidi.

    Des del Consell Comarcal de l’Urgell, s’ha participat en totes les convocatòries d’aquest programa de foment de l’ocupació mitjançant el qual s’ha pogut donar una oportunitat laboral temporal a 89 persones que es trobaven en situació d’atur i de col·lectius vulnerables.

    En aquests anys s’han dut a terme diferents projectes de caràcter públic i interès social que anaven des de l’arranjament i manteniment d’espais municipals fins a intervencions arqueològiques al Castell de Maldà i el Tossal del Moro de Castellserà, agents turístics o bé tasques de suport administratiu i d’arxiu.

    Els participants també han rebut una formació professionalitzadora amb l’objectiu de millorar la seva futura ocupabilitat. Després de finalitzar el programa, s’ha aconseguit, mitjançant l’orientació i el seguiment, la continuïtat laboral de molts dels participants. 

    El programa Treball i Formació està impulsat per la Generalitat de Catalunya i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu.

    Convocatòries:
    Convocatòria 2014: 13 participants
    Convocatòria 2015: 11 participants
    Convocatòria 2016: 10 participants
    Convocatòria 2017: 17 participants
    Convocatòria 2018: 16 participants
    Convocatòria 2019: 22 participants
Con
 • Contractació de Joves en pràctiques
 • Contractació de tècnics per a la Campanya Agrària
 • Formació, capacitació i competències

PROGRAMES D'OCUPACIÓ
Xarxa per l'Ocupació de l'Urgell
La Xarxa per l'Ocupació de l'Urgell es va crear per fomentar la formació i inserció laboral al territori a partir d'un treball en xarxa amb entitats i administracions del territori. El treball en xarxa facilita que es puguin optimitzar els recursos formatius i laborals i permet oferir eines i acompanyament a les persones a l'atur en funció del seu perfil i objectius professionals.

Què fem?

1. Butlletí d'ofertes de feina

El butlletí d'ofertes de feina és un recull de les ofertes que surten al territori, el fem entre totes les entitats de l'Urgell que treballem per la millora de l'ocupació. 


Cada dilluns surt un nou butlletí d'ofertes de feina

Apunta't al formulari per rebre el butlletí cada setmana al teu correu

Formulari butlletí d'ofertes de feina


2. Jornades dels "Dimarts Feiners

Ofereixen una formació transversal per persones que estan en procés de recerca de feina


3. Jornades "l'Urgell s'Ocupa"

Apropa les empreses del territori amb persones demanadants d'ocupació. Trobades on les empreses convidades exposen la seva activitat i a donar a conéixer els perfils més buscats.
Entitats que formen la Xarxa per l'ocupació de l'Urgell: