Cultura, Patrimoni, la gent i els seus productes són els actius principals de la comarca de l'Urgell.
Des de l'àrea de Turisme del Consell comarcal treballem per donar a conéixer a arreu la nostra comarca

Entra a la WEB DE TURISME del Consell Comarcal, hi trobaràs totes les nostres publicacions, informació de les oficines de turisme de la comarca, la Ruta del Cister, Viles Florides, Rutes proposades, Visites guiades, Productes alimentaris, On menjar?, allotjaments...
 


Museu comarcal de l'Urgell

El Museu Comarcal de l'Urgell, ubicat a l’antic casal de la familia Perelló, a més de l'exposició permanent, compta amb un important fons de fòssils provinents de les pedreres del Talladell així com un extens conjunt d’obres pictòriques i escultòriques d’artistes targarins dels segles XIX, XX i XXI.

Les instal·lacions del Museu també conserven una col·lecció de material etnològic, un fons fotogràfic i un important conjunt de vestuari de principis de segle XX (donació de la familia de l’escriptor Manuel de Pedrolo).

Des del Museu Comarcal de l’Urgell també s’edita, anualmente, des del 1989, la miscel·lània Urtx. Revista d’Humanitats de l’Urgell.

 


Espais Naturals de Ponent

ESPAIS NATURALS DE PONENT, un tresor per descobrir. És una iniciativa del LEADER que reivindica 20 espais naturals a la zona de Ponent. Et convidem a descobrir-los!


Projecte Gustum
Gustum fomenta el desenvolupament rural amb la promoció del producte agroalimentari local i artesà fent sinergia amb la gastronomia i el petit comer