AHIR, 26 DE MARÇ DE 2019, ES VA REALITZAR UNA JORNADA FORMATIVA AL CONSELL COMARCAL DE L’URGELL DESTINADA A DIRIGENTS POLÍTICS I CÀRRECS ELECTES DELS DIFERENTS MUNICIPIS.

Ahir, 26 de març de 2019, es va realitzar una jornada formativa al Consell Comarcal de l’Urgell destinada a dirigents polítics i càrrecs electes dels diferents municipis de la comarca per tal de donar compliment a la Llei 11/2014 del 10 d’Octubre, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals, i per a eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

La jornada va anar a càrrec de la Sra. Lluisa Jimenez, responsable de l’àrea per la igualtat de tracte i no discriminació de persones LGTBI del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i de la Sra Regina Cairol, referent de la Direcció General d’Igualtat als serveis territorials de Lleida que van explicar la necessitat de formació i sensibilització que ha de tenir el personal de l’administració pública en relació als drets de les persones LGTBI+, i també del seu deure d’intervenció si és té coneixement d’una situació de risc o sospita fonamentada de discriminació o violència per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració