AQUEST ANY REALITZAREN EL “PROTOCOL DE VIOLÈNCIES SEXISTES EN ENTORNS D’OCI” QUE S’INICIARÀ A LA 5A FESTA JOVE DE L’URGELL, QUE AQUEST ANY ES FARÀ EL DIA 6 DE JULIOL A SANT MARTÍ DE MALDÀ.

Avui des del Servei de Joventut hem fet la primera trobada amb joves de diferents municipis de la comarca per iniciar un projecte on es treballi des de la perspectiva d’entorns lliures d’agressions.

Aquest any realitzaren el “Protocol de violències sexistes en entorns d’oci” que s’iniciarà a la 5a Festa Jove de l’Urgell, que aquest any es farà el dia 6 de juliol a Sant Martí de Maldà.

L’objectiu del projecte és formar joves de cada municipi en aquest àmbit, perquè durant la nit hi hagi un punt de referència on es puguin atendre a les persones que ho necessitin, els anomenats “punts lila”. Es vol fer durant les diferents Festes Majors.

L’any passat a la 4a Festa Jove que es va fer a Maldà, es va realitzar una “Assemblea” durant el matí, on van assistir-hi joves de diferents municipis de la comarca. Van sorgir diferents propostes dels joves i una d’elles va ser fer aquest protocol.

El Consell Comarcal es va compromete a treballar en aquest projecte.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració