BELLPUIG CELEBRA LA FESTA D’HOMENATGE A LA GENT GRAN

Ahir diumenge, els bellpuigencs van retre un homenatge a la Gent Gran del municipi, fent un reconeixement a 14 persones nascudes els anys 1931,32 i 33, i un matrimoni que celebren 50 anys de casats.

Els actes organitzats per l’Ajuntament de Bellpuig, van iniciar-se amb un missa a la parròquia de Sant Nicolau i després el tradicional dinar al pavelló poliesportiu. En acabar el dinar es va donar pas a l’entrega dels “diplomes d’homenatge”i per acabar la diada festiva va tenir lloc l’actuació de la cantant Isabel del Mar.

A la celebració hi van assistir la Consellera Comarcal de l’Urgell de Serveis Socials, Sra. Teresa Pallàs, l’alcalde de Bellpuig, Sr. Salvador Bonjoch, la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament, Sra. Cristina Burgueño; el rector de Bellpuig, Mn. Abel Trulls, i membres de la junta de l’associació de jubilats i pensionistes La Joia d’Envellir.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració