XV GIMCANA LINGÜÍSTICA DE L’URGELL

Alumnes de 2n d’ESO de tots els centres de secundària de l’Urgell participen a la trobada

Aquest matí ha tingut lloc al Teatre Ateneu de Tàrrega la final de la Gimcana Lingüística amb els sis equips finalistes dels centres de secundària de l’Urgell: INS Lo Pla d’Urgell de Bellpuig, INS Ribera del Sió d’Agramunt, INS Manuel de Pedrolo, Escola Pia, Col•legi Sant Josep i INS Alfons Costafreda de Tàrrega. Finalment, l’equip guanyador ha estat el de l’Institut Alfons Costafreda de Tàrrega.

Els participants han hagut de superar un any més diverses proves de barbarismes, refranys, frases fetes, sinònims, ortografia, etc. Hi han assistit com a públic els alumnes de 2n d’ESO que van participar a la fase semifinal duta a terme als mateixos centres al llarg de quatre setmanes.

Prop de 300 alumnes de la comarca han hagut de superar un conjunt de proves i exercicis eliminatoris elaborats pel Servei Comarcal de Català, que ha portat un grup de cada centre al concurs final celebrat avui a Tàrrega.

La Gimcana Lingüística, dins del Programa de Suport a l’Educació, ha estat organitzada pel Consell Comarcal de l’Urgell, el Consorci per a la Normalització Lingüística i el Servei Educatiu de l’Urgell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tàrrega.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració