CONEGUEM L’URGELL SENSE PRESSES

Coneguem l’Urgell sense presses

Avui diumenge, 31 de març, hem realitzat la visita guiada al municipi de Guimerà. Salvador Balcells, alcalde de Guimerà i M. Tresa Pallàs, consellera comarcal de l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de l’Urgell han donat la benvinguda a les persones participants i seguidament s’ha iniciat el recorregut amb la visita al Museu de la Cort del Batlle, després la Capella de Sant Esteve i l’Església de Santa Maria. Durant el recorregut hem conegut diferents edificis, carrers, miradors…

Aquesta activitat, el “Coneguem l’Urgell sense presses” s’inicià l’any 1999 a proposta del Consell Consultiu de la Vellesa i la voluntat del Consell Comarcal de l’Urgell.

Conèixer la comarca és estimar-la, i cal arribar a tots els seus indrets, amb tot el cabal artístic i històric, que és molt i poc conegut, acompanyats de gent de la vila -guies locals-, que a cada una de les visites ens la fan més viva i més real i en conseqüència més aprofitada.

Moltes gràcies als que hi heu participat i moltes gràcies als col·laboradors de Guimerà.info per la fantàstica visita guiada!!

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració