TROBADA DE TÈCNIQUES DE LES OFICINES DE TURISME DE L’ URGELL

Trobada de tècniques de les oficines de turisme de l’ Urgell

Amb l’objectiu d’establir ponts de diàleg entre les diferents oficines de turisme de l’ Urgell i conèixer de primera mà els recursos comarcals i poder-los promocionar de manera conjunta, el Consell Comarcal de l’ Urgell va organitzar ahir dijous 28 de març una trobada d’oficines de turisme de l’ Urgell, a Verdú.

Aquestes trobades permeten assolir una millor coordinació per tal de donar una excel·lent atenció als turistes i visitants, i contribuir entre tots, a donar a conèixer els atractius turístics existents. Aquesta trobada és un pas important per establir contactes, i intercanvis d’ idees i propostes entre els tècnics de les diferents oficines de turisme. Hi han participat responsables de l’Oficina municipal de turisme d’Agramunt, de Bellpuig, de Verdú i de l’Oficina Comarcal de Turisme de l’Urgell, a Tàrrega.

Aquesta jornada ha consistit en una sessió tècnica i posteriorment, un recorregut per la població amb la visita de diferents espais de Verdú, com són l’església, la torre del castell o el poblat ibèric dels Estinclells.

Amb aquest tipus d’activitats, el Consell Comarcal de l’ Urgell vol donar a conèixer in situ, els productes turístics que estan treballant les oficines de turisme , per tal que col·laborin a promocionar la comarca de l’ Urgell. L’any 2016 les reunions de tècniques de turisme de l’Urgell van tenir lloc a Agramunt i a Bellpuig.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració