CONNECTA’T AL CATALÀ, CLASSES DIÀRIES DE LLENGUA CATALANA A L’AJUNTAMENT D’AGRAMUNT

Durant tot el mes de juliol, una dotzena d’alumnes assistiran a classes diàries de llengua catalana a l’Ajuntament d’Agramunt.

El Consorci per a la Normalització Lingüística, en conveni amb la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, imparteix un curs intensiu de català de 45 h durant el mes de juliol a Agramunt. Les classe es fan a l’Ajuntament, tots els matins de 9 a 11 h, i compten amb l’assistència d’un grup de sis menors no acompanyats d’origen magribí i del Senegal. La resta d’alumnes, veïns d’Agramunt, són originaris de Perú, Hondures i Colòmbia.

Aquesta formació, organitzada des del Servei Comarcal de Català de l’Urgell, compta amb el suport del Fons Social Europeu i el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.

Pel que fa als cursos de català que s’imparteixen a Agramunt durant l’any escolar, el passat dia 20 de juny va finalitzar el curs de nivell Bàsic 2. Les alumnes, d’origen marroquí, van començar la seva formació el curs passat amb un Inicial, i aquest any han fet un Bàsic 1 i un Bàsic 2. Cal destacar l’interès i la constància de les participants, que han permès acabar el Bàsic 2 i programar un Bàsic 3 de cara al proper setembre.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració