PRESENTACIÓ DE LA TERCERA EDICIÓ DE LES RESIDÈNCIES DE CREACIÓ QUE PROMOU L’ARXIU COMARCAL DE L’URGELL

Amb aquesta iniciativa l’Arxiu Comarcal de l’Urgell promou treballs de creació i investigació a Tàrrega al voltant del seu fons documental. En aquesta ocasió són quatres els projectes que hi participen amb l’objectiu de fomentar la investigació artística i la producció en un arxiu públic; contribuir a la promoció artística relacionada amb la interpretació dels documents; enriquir l’experiència per a l’artista i la ciutat amfitriona; i obrir un nou camp d’enfocament transdisciplinari dels arxius.

En l’acte de presentació, hi ha participat el director de l’ACUR, Carles Quevedo, la regidora d’Urbanisme, Patrimoni, Memòria Històrica i Turisme, Ivonne Pont; i el president del Consell Comarcal de l’Urgell, Gerard Balcells, que en el seu primer acte com a president de l’ens, ha destacat “el gran potencial de les residències de creació com a eina de divulgació del patrimoni arxivístic”.

A la presentació celebrada avui també han assistit el director de Cultura, Oriol Martí, i els membres del comitè de selecció dels projectes participants.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració