Continuem treballant amb el Programa Referent d’Ocupació Juvenil
Presentació del nou pla de treball 2020

El Consell Comarcal de l’ Urgell dóna continuïtat al programa Referent d’ocupació juvenil davant la necessitat de continuar amb la tasca d’atendre, orientar  i assessorar a la població més jove i vulnerable. Així doncs , el passat dijous dia 13 de febrer es va dur a terme una reunió de coordinació del SOC  conjuntament amb totes les referents de la  província de Lleida per marcar el que serà el nou pla de treball  a seguir.

Des del  Servei Públic d’Ocupació de Catalunya es continua apostant  per aquest programa, per tal de donar la millor atenció a la persona jove i oferir-li els recursos més convenients tenint en compte les seves característiques personals i/o socials.

Les persones destinatàries del Programa referent d’ocupació juvenil són les persones joves, entre 16 i 29 anys i especialment aquelles persones més joves amb especial dificultats per motius personals i/o socials i amb major necessitat d’assessorament i acompanyament en el procés de transició del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional.

Enguany, a banda de continuar amb la tasca d’orientació individual, es  treballarà per potenciar les formacions a nivell grupal, portant a terme diferents tallers d’ocupació als IES de la comarca que ho sol·licitin.

Seguim treballant!!!!!
 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració