Finalitzat el programa ENFEINA’T 2018
El Consell Comarcal de l’Urgell s’acomiada avui dels treballadors que han participat al programa ENFEINAT de la convocatòria 2018.
Amb aquest programa de foment de l’ocupació, promogut pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, deu persones que es trobaven en situació de desocupació de llarga durada, han pogut millorar la seva ocupabilitat duent a terme projectes d’interès general i social, en els àmbits de medi ambient i sostenibilitat, tecnologies de la informació i la comunicació, serveis a la comunitat i serveis de proximitat i atenció a les persones, que han consolidat i millorat les seves competències i coneixements.
A més d’aquesta experiència laboral, el programa també contempla la realització de l'acció d'acompanyament a la contractació i a la inserció laboral per a realitzar un seguiment individualitzat dels participants, al llarg de tot el període de contractació i la posterior continuïtat al món laboral.
Des del Consell Comarcal els volem agrair la feina realitzada, el seu compromís i professionalitat i els desitgem molts èxits en el seu futur professional.

ENFEINA’T està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa ENFEINA’T, regulat per l’Ordre TSF/150/2018, de 3 de setembre
 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració