Coordinació amb les empreses de transport escolar i els directors i directores dels nstituts de l’Urgell per preparar l’inici del curs escolar
El passat dia 3 de setembre va tenir lloc al Consell Comarcal de l’Urgell, una reunió amb les empreses d’autocars encarregades de realitzar el Transport Escolar Col·lectiu i avui, durant el matí, ens hem reunit amb els directors i directores dels instituts de l’Urgell.

Les reunions s’han centrat a establir les mesures per a la prevenció de la COVID-19 al servei de transport escolar per tal de garantir la seguretat dels alumnes.
Les mesures de prevenció inclouen l’ús de mascaretes durant tot el trajecte i l’aplicació de gel hidroalcohòlic al pujar a l’autocar. També s’ha acordat l’assignació del mateix seient durant tot el curs escolar als alumnes, que estaran organitzats per cursos. Es vetllarà per la separació dels usuaris a les parades i es durà a terme una ventilació freqüent i desinfecció dels autocars. Igualment, s’introduiran normes per pujar i baixar dels autobusos.  Les famílies hauran de signar un formulari de declaració responsable en relació amb la Covid-19.

El curs s’iniciarà el proper dia 14 de setembre per als alumnes de segon cicle d'educació infantil, primària, ESO, batxillerat i cicles formatius. El Consell Comarcal de l’Urgell té signat un conveni de delegació de competències amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el qual gestiona el Transport Escolar Col·lectiu (TEC) de la comarca d’aquells centres amb alumnes en l’educació obligatòria que s’han de desplaçar del seu municipi de residència al centre d’acord amb el mapa escolar.

Enguany, el transport escolar a l’Urgell es durà ha terme per les empreses Autocars del Pla, Autocars d’Agramunt i Alsa, mitjançant el mateix nombre de rutes que el curs passat, un total de 15 amb els seus respectius desdoblaments, i compta amb més de 500 alumnes.
 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració