EL CONSELL COMARCAL DE L’URGELL PARTICIPA AL SALÓ DE TURISME B-TRAVEL DE BARCELONA

El Consell Comarcal de l’Urgell participa presencialment, al saló de turisme B-Travel de Barcelona, del 22 al 24 de març.

Hi participa dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme, dins el córner del Patronat de Turisme Ara Lleida de la Diputació de Lleida, situat al recinte Montjuic de Fira de Barcelona. En aquest espai, cada Consell Comarcal pot exposar el seu material turístic per donar a conèixer el territori als visitants.

Les tècniques de turisme de l’Urgell, hi participen presencialment els dies 22 i 23 de març, per donar a conèixer l’oferta turística del territori.

B-Travel Barcelona és el saló del turisme de referència de Catalunya, que aquest any compleix 27 anys; on es reuneixen professionals de Catalunya i d’arreu del món, de diferents sectors: allotjaments, oficines de turisme, agències de viatges, balnearis, companyies aèries, empreses d’esports d’aventura, publicacions turístiques especialitzades…

És un espai d’intercanvi ple de novetats i suggeriments interessants per captar l’atenció del visitant, perquè experimenti i senti noves experiències i sensacions.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració