COMMEMORACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES A L’URGELL

Avui, divendres 22 de març, ha tingut lloc l’acte de commemoració del Dia Internacional de les Dones a l’Urgell, al teatre Armengol de Bellpuig.

L’Ajuntament de Bellpuig i el Consell Comarcal de l’Urgell han organitzat la projecció de la pel·lícula LA BUENA ESPOSA.

Salvador Bonjoch, Alcalde de Bellpuig i President del Consell Comarcal de l’Urgell, ha donat la benvinguda al nombrós públic assistent, acompanyat de la Consellera Comarcal de la Dona, Imma Estadella.

S’ha escollit el film LA BUENA ESPOSA, protagonitzat per Glenn Gloose i Jonathan Pryce perquè és una pel·lícula que mostra les desigualtats existents entre les dones i els homes i es posa de manifest el rol tradicional de la dona. És una pel·lícula dramàtica en la qual la protagonista es qüestiona les seves eleccions de vida mentre viatja a Estocolm amb el seu marit, que ha de rebre el Premi Nobel de Literatura.

Tot seguit, Mariví Chacon, presentadora i comunicadora de Lleida TV, ha entrevistat a la psicòloga i sexòloga Laia Cadens. S’ha parlat sobre la desigualtat existent entre dones i homes i del rol tradicional de la dona. També s’ha tractat de la violència de gènere, que es pot visibilitzar en diferents situacions de la vida diària. Per finalitzar hi ha hagut torn obert de paraules per poder opinar sobre el film o sobre els conceptes que s’han comentat a l’entrevista.

 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració