ÈXIT D’ASSISTENTS A LA JORNADA PER PROMOCIONAR EL PRODUCTE AGROALIMENTARI

L’Associació Leader de Ponent, l’Ajuntament de Maldà i el Consell Comarcal de l’Urgell han organitzat la jornada tècnica PROMOCIONA EL TEU PRODUCTE AGROALIMENTARI AMB ÈXIT: LES CLAUS DEL MÀRQUETING DIGITAL.

El Castell de Maldà n’ha estat l’amfitrió i el Conseller Comarcal, Sebastià Mata i l’alcalde de Maldà, Josep Batlle, han donat la benvinguda als mésde 30 productors agroalimentaris del territori que hi han participat.

La ponent ha estat, Gemma Capell de l’empresa Red Flavors que ha exposat als assistents les eines per promocionar amb èxit els productes agroalimentaris , bé estant present a les xarxes socials, o amb l’assistència a fires i mostres, amb la venda on line, posicionament SEO, etc.

Els participants han après conceptes i coneixements que seran útils per al seu negoci, per poder captar nous clients, fidelitzar els que ja tenen i donar a conèixer el seu producte. Entre els assistents hi havia representants del món del turisme, així com productors del territori, d’oli d’oliva, vins, torrons, sidra…

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració