PRESENTACIÓ DEL PROJECTE “LA PEDRA COM UN RECURS TERRITORIAL GENERADOR D’ACTIVITAT ECONÒMICA I OCUPACIÓ”

Aquesta tarda, la sala del Castell de Maldà, ha acollit la presentació d’aquest projecte innovador del SOC que ha estat impulsat pels consells comarcals de l’Urgell, Segrià, Pla d’Urgell i Garrigues.

L’alcalde de Maldà i el President del Consell Comarcal de l’Urgell, Josep Batlle i Salvador Bonjoch, respectivament, han donat la benvinguda a la trentena d’assistents i han donat pas al tècnic del Consell Comarcal de les Garrigues, Ramon Maria Arbós i al responsable de l’empresa la Llena, Serveis Ambientals, Ramon Queralt, que han explicat el resultat de les accions dutes a terme.

El projecte té la durada d’un any, va començar al gener i es desenvoluparà fins al desembre del 2019.

L’objectiu general és el de generar oportunitats econòmiques innovadores entorn de la pedra fomentant la creació d’ocupació a l’àmbit territorial de les 4 comarques.

Al llarg d’aquests mesos s’han anat realitzant un seguit d’accions que estan programades al projecte. Una de les més importants és la que s’ha presentat avui: la diagnosi dels sectors econòmics al voltant de la pedra que ha de servir per fer una radiografia de com estan aquests sectors: indústria, turisme, agricultura, esport (escalda en bloc), patrimoni, ensenyament… i ens ha de servir per conèixer quins camins cal treballar en el futur quines són les oportunitats que s’han constatat a partir de les entrevistes realitzades a la diagnosi.

Moltes gràcies a tots els que hi heu col.laborat i participat!!

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració