REUNIÓ DE LES ASSOCIACIONS DE DONES I AJUNTAMENT DE L’URGELL

Avui ha tingut lloc al Consell Comarcal de l’ Urgell, a Tàrrega, la reunió anual amb les presidentes de les associacions de dones i els responsables de l’àrea de la dona dels ajuntaments de l’Urgell.

Aquesta reunió permet que el Consell Comarcal i les entitats de dones, juntament amb els ajuntaments, planifiquin actuacions adreçades a les dones. És un espai d’intercanvi d’idees i d’impressions per tal d’organitzar activitats coordinadament. Hi ha hagut precs i preguntes perquè cada associació i ens local, pugui exposar propostes i suggeriments.

La reunió ha seguit l’ordre del dia, on la consellera de l’Àrea de la Dona, Imma Estadella, ha presentat les propostes per aquest any i els actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones, 8 de març. També hi ha participat la coordinadora de l’Institut Català de les Dones a Lleida, Carme Castelló.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració