TROBADA DE ROSA MARIA PERELLÓ AMB ELS ALCALDES DE L’URGELL PER INFORMAR DELS PROJECTES DE LA DIPUTACIÓ AL TERRITORI

Trobada de Rosa Maria Perelló amb els alcaldes de l’Urgell per informar dels projectes de la Diputació al territori

El Consell d’Alcaldes reunit avui al Consell Comarcal de l’Urgell ha comptat amb la presència de la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló.

Durant la reunió, Perelló ha informat als alcaldes de la situació de diferents projectes que està impulsant la corporació i que s’estan duent a terme al territori, com ara el desplegament de la fibra òptica, que s’està desenvolupant en cinc fases, el suport als projectes emmarcats dins el programa FEDER i la potenciació entre els ens municipals del servei de secretaris-interventors del Servei d’Assistència Tècnica (SAT).

En finalitzar la seva intervenció, la presidenta de la Diputació ha signat el llibre d’honor de l’ens comarcal.

Per altra banda, els temes que s’han tractat al Consell d’Alcaldes, encara reunit en aquests moments, han estat el pressupost de l’entitat comarcal i els preus dels serveis per aquest exercici i s’ha informat també del nou programa Treball i Formació que permetrà la contractació de 17 persones.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració